AFYONKARAHİSAR / SİNANPAŞA - Tokuşlar Ortaokulu

02723212022
Tokuşlar Köyü/Sinanpaşa/AFYONKARAHİSAR
Vizyon
Atatürk İlke ve İnkılapları ışığında ilerleyen, kazanan, kazandıran, kurumsallaşmış model bir okul olmak.
Misyon
Vatanını seven, kendi kültürünü ve tarihini bilen, ulusal değerlere sahip çıkan, evrensel düşünebilen, çağdaş, duyarlı ve başarılı öğrenciler yetiştirmek.
kalorifer
Ulaşım
Köyümüzden Afyon merkeze sabah öğle ve akşam ulaşım vardır. İlçe merkezi yakın olduğundan daha sık sefer yapılmaktadır. Okulumuz ana güzergah üstünde bulunduğundan herhangi bir ulaşım sıkıntısı yaşanmamaktadır.
Servis Bilgisi
Sabah Afyondan 7:30´da okulumuza vardır. Akşam 17:00´de Afyon´a vardır. İlçe merkezine ulaşımda sıkıntı yoktur.
Yerleşim Yeri
Düz ova bir arazide kurulmuştur. Okulumuzun açık alanı 8000 metrekare kapalı alanı 600 metrekaredir.
İlçe merkezine 6,5 km, il merkezine 38 km´dir.
Okulun Sınav Başarı Durumu
Okulumuz her yıl Anadolu Liseleri, Sağlık Meslek Liseleri, Sosyal Bilimler Liselerine öğrenci vermektedir.
Sportif Etkinlikler
Düzenli olarak voleybol, futsal, masa tenisi turnuvalarına okuldan katılım sağlanmaktadır.