AFYONKARAHİSAR / SİNANPAŞA - Tokuşlar Ortaokulu

Ali YÜKSEL - Okul Müdürü

1973 Afyonkarahisar Sinanpaşa doğumluyum.İlkokul, ortaokul ve liseyi Sinanpaşada okudum.Uludağ Üniversitesi Matematik bölümünden 1995 yılında mezun oldum. Kahramanmaraş Ekinözü Soysallı Pörnek köyünde sınıf öğretmeni olarak göreve başladım.Erzurum Tekman Toptepe Köyünde Asteğmen Öğretmen olarak görev yaptıktan sonra Kahramanmaraşta Türkoğlu Fatih İlköğretim Okulunda Matematik Öğretmeni olarak görevime devam ettim.

Afyonkarahisar,Sinanpaşa ilçesinde Ahmetpaşa Ortaokulunda Matematik öğretmenliği ,Müdür Yardımcılığı ve Müdür Vekilliği ;Atatürk İlköğretim Okulunda Müdür Yardımcılığı, Müdür Vekilliği, 2012-2022 yılları arasında 27 Ağustos Sinanpaşa Ortaokulunda müdürlük yaptım. 2022 yılında başladığım Tokuşlar Ortaokulu´ndaki müdürlük görevime devam etmekteyim. Evliyim ve üç çocuk sahibiyim.